Menjar grills, la futura moda del fitness que naix a València

Barritas energètiques de grill o cucs de farina deshidratats són alguns dels aliments que prompte comercialitzarà una startup valenciana.

Altes dosis de proteïnes, calci o ferro, estos són alguns dels principals nutrients que podríem assignar-li a aliments com la carn o la llet, però també a uns altres menys comuns a Espanya com són els grills. Menjar insectes és una tendència en auge que prompte arribarà a València de la mà de la startup Insectfit.

Insectfit treballa dia a dia en l’elaboració de productes amb insectes com barritas energètiques de grill o cuc de farina deshidratat. Una idea que ha impressionat a l’acceleradora d’empreses de Juan Roig per a arribar al sector fitness nacional.

Alguns estudis han demostrat que insectes com el grill tenen cinc vegades més magnesi que la carn, tres vegades més ferro que els espinacs i dos vegades més calci que la llet. Per açò, des d’esta startup valenciana s’aposta pels insectes com a aliment però sempre amb fórmules riques per al paladar.

Insectfit està a l’espera de que el Parlament Europeu aplic pròximament el nou reglament de distribució d’aliments. Una vegada entre en vigor, estos productes valencians començaran la seua comercialització a través d’Internet per a posicionar-se com la primera empresa espanyola d’este peculiar sector gastronòmic.