TAC CATARROJA

Patricia Sornosa. últim fitxatge de Comedy Central, extrau la seua comèdia buscant entre la brossa humana. Aquest cap rapat de l’humor ve disposada a fer riure molt al públic. I també a espantar-los una mica, presentant en el seu espectacle un mostrari dels assumptes que més li irriten. Humor combatiu en aquest xou apte per al públic adult.

PATRICIA SORNOSA ACTUA EN EL TAC DE CATARROJA EL PRÒXIM 16 DE JUNY A les 23 HORES.

TAC CATARROJA

La cèlebre frase que Alfonso Guerra va pronunciar al final de la Transició dóna títol a aquesta obra, plantejada entorn de dues generacions de joves en una família espanyola d’esquerres.

Víctor Sánchez Rodríguez, després de l’entusiasme que va despertar amb el seu ¿Nosotros no nos materemos con pistolas? (Premi Max Millor Autor Revelació), dirigeix i signatura juntament amb Lucía Carballal aquest espectacle.

‘A ESPAÑA NO LA VA A CONOCER NI LA MADRE QUE LA PARIÓ’ S’ESTRENA EN EL TAC DE CATARROJA EL 16 DE JUNY A les 20 HORES.

LA VALL D’UIXÓ

L’amor no és aqueix conte de fades que ens van explicar quan érem xicotets. “El Cíclope y otras rarezas de amor” és una obra de vides creuades en la qual els personatges han de tornar a aprendre a estimar. La desaparició fortuïta d’un d’ells farà que la resta es replantege la seua forma d’entendre la vida i d’experimentar l’amor. Aquesta obra protagonitzada per Eva Isanta arriba a l’auditori de la Vall d’Uixó.

‘EL CÍCLOPE I ALTRES RARESES D’AMOR’ S’ESTRENA EN L’AUDITORI DE VALL D’UIXÓ EL 17 DE JUNY A les 19H.