L’impacte de Coca Cola deixa més de 600 milions a València

Un estudi socieconòmic desvetlla que per cada ocupació directa de la companyia es generen 16 contractes indirectes aconseguint a 9.500 valencians.

Les grans empreses constitueixen un gran motor per al desenvolupament econòmic dels llocs en els que s’assenten i així ha passat amb Coca Cola a la Comunitat Valenciana. 

Segons un estudi socioeconòmic que hui s’ha presentat, la famosa marca de refrescs ha beneficiat en més de 600 milions d’euros a l’economia valenciana i ha contribuït a la creació de prop de 10.000 ocupacions.

En concret, Coca Cola contracta directament a 550 persones per a treballar en la seua planta, magatzems i delegacions comercials. No obstant, per cada lloc de treball directe Coca Cola genera altres 16 ocupacions indirectes que aconsegueixen a 9.500 persones entre proveïdors, distribuïdors o comerciants.

Per a arribar a estes xifres d’ocupació ha sigut vital apostar per la planta de València, un espai en el que s’han invertit més de 30 milions d’euros per a duplicar la seua capacitat productiva.

Per a l’any 2018, Coca Cola preveu una inversió de 7,6 milions d’euros en l’ampliació de les activitats logístiques de València. Amb açò la companyia mantindrà la seua aposta per la Comunitat Valenciana per a seguir creixent en l’àrea mediterrània.