El restaurant Cléctic ha deixat el seu vessant informal per a convertir-se en un restaurant que de la mà del xef Mauricio Gómez pretén oferir una cuina pensada, d’elaboracions complexes i sobretot molt meditada. Una proposta gastronòmica que té les seues arrels no solament en la doble nacionalitat espanyola-mexicana de Mauricio Gómez, sinó també en les seues experiències vitals al llarg de tothom, per açò el nou Cléctic by Mauricio Gómez és sens dubte, una cuina migratòria.

Cléctic by Mauricio Gómez és un viatge pels sabors del món. La translació de la riquesa vivencial i gastronòmica d’aquest xef mexicà amb arrels espanyoles, que migra a un nou concepte i es recrea en una cuina que creua oceans, latituds i emocions.

Una cuina migratòria que té molts ports d’eixida i que sorgeix de les profunditats per a arribar a una sola fi, a un sol tipus de cuina personal i personificada.

Per açò, el nou Cléctic canvia també la seua imatge per la d’una balena onírica, sorgida del pensament, de les pàgines d’un llibre… Perquè l’important d’aquest nou concepte és que el comensal no solament viatge, sinó que es deixe transportar.

La decoració de la sala amb prou faenes ha canviat però el que es va a trobar el comensal suposa una nova definició de cuina, perquè en moltes ocasions va a ser un participe més de l’experiència gastronòmica que suposa anar a Clectic by Mauricio Gómez, a través de coccions de carn a la pedra sobre la taula, elaboracions al gust del consumidor que podrà combinar segons les seues preferències i sobretot, la sensació de que és participe del que està ocorrent en el restaurant.

Ceviches, carns a la barbacoa i a la pedra, amanides, pasta, tartar i entrepans gourmet… Un llarg etcètera que recorre la geografia mundial perquè cada comensal puga viatjar gustativamente sense moure’s de Cléctic.