AUDITORI TORRENT

Clandestino és un espai simbòlic situat en una nit qualsevol de qualsevol metròpoli  durant el període d’entreguerres. Un flashback que, des de la contemporaneïtat, ens torna al naixement d’una nova modernitat. Un temps per a una pau, una melodia frenètica, un ritme nou sobre el qual es van anar inserint els esdeveniments, els modes i les modes, les avantguardes, el cine sonor, el gramòfon, els processos d’exaltació ideològica, les ambicions territorials, el que és popular i el que és culte, el que és decadent i el que és ascendent.

TAC CATARROJA

Finalista als Premis Max 2016 com a Millor Espectacle Familiar.  Gorakada ens presenta ‘Moby Dick’, el clàssic de la literatura universal, escrit per Herman Melville.

Ismael s’embarca en el Pequod, vaixell balener al comandament del capità Akab. Durant el seu viatge, gaudeix dels plaers de la vida en el mar, fa amics i, aprèn a reconèixer als diferents tipus de balenes… No obstant açò, l’obsessiu desig de venjança del Capità Akab contra Moby Dick, la balena blanca, conduirà al Pequod i a la tripulació a la desgràcia.

AUDITORI VALL D’UIXÓ

La tranquil·la vida de Alvin i César, una parella homosexual amos d’un cabaret, es veu alterada davant les imminents noces de Josean, el fill de César, amb la filla d’un senador ultraconservador. El polític, que desitja promocionar els valors tradicionals de la vida familiar, decideix visitar a la família del nuvi, sense saber amb el que es va a trobar. Tota una comèdia titulada ‘La jaula de grillos’.

Números de drag queen i transformisme agrupats en diferents estils: claqué, disc o salsa, serveixen com a fil argumental d’una comèdia cuidada fins al més mínim detall, amb coreografies i veus en directe i cançons versionadEs al castellà per a submergir-te de ple en el meravellós món del cabaret.