rugby

La Federació Espanyola de Rugbi ha decidit que València aculla la celebració de la Final de l’edició número 85 de la Copa de S. M. El Rei 2018. La Federació ha fet públic l’anunci abans que aquest cap de setmana vinent es disputen les semifinals (F.C. Barcelona-SilverStorm El Salvador i VRAC Formatges Entrepinares-UE Santboiana)

La candidatura de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana s’ha considerat com la més favorable per als interessos del rugbi espanyol, i permetrà la difusió i promoció del Rugbi en tot el territori nacional.

El projecte de València compta amb el suport de totes les institucions públiques valencianes. L’estadi de l’Alce Unió Esportiva (el Ciutat de València, amb capacitat per a 24.000 espectadors) acollirà la final. Des d’ara, la competició es converteix en un esdeveniment de tota la ciutat de València i tota la Comunitat Valenciana, i estarà obert al suport i impuls de totes aquelles institucions que vulguen unir-se al mateix.

Amb aquesta designació, València i la Comunitat Valenciana es reafirmen en el seu propòsit de convertir-se en un referent per a l’organització de grans esdeveniments esportius, i en la seua consideració de l’esport com un motor de riquesa econòmica.

La final, prevista per al pròxim 29 d’abril, és un esdeveniment que supera els límits purament esportius i aspira a convertir-se en un projecte vertebrador, ja que va un dels principals objectius dels organitzadors va a ser apuntalar la promoció i el creixement del rugbi, un esport en clara expansió a la Comunitat Valenciana.