Hemisfèric

La Ciutat de les  Arts i les Ciències obri el termini de presentació de curts per al seu concurs “Fèric” amb l’objectiu de promocionar l’Hemisfèric com a lloc de referència, en el desenvolupament del contingut audiovisual.

Este concurs es proposa després de l’èxit del curt commemoratiu d’estos 20 anys d’història de l’Hemisfèric, “Canastra” dirigit per la directora de cine española Gracia Querejeta.

El tema proposat d’este concurs ha de tindre per objectiu la promoció de l’Hemisfèric de la Ciutat de les  Arts i les Ciències,  en els seus valors culturals, arquitectònics i lloc d’oci clau en la promoció de València com a destinació turística.

Pot participar qualsevol persona de forma individual o col·lectiva realitzant la inscripció a través del correu electrònic concursodecortos@20añosdesueños.com

S’han establit dos premis: un primer premio, amb una dotació de 2.000 euros, i un segon premi que consistix en un passe CienciAmics  amb accés il·limitat durant un any al Museu dels Ciències i a l’Hemisfèric.

El termini màxim d’entrega dels treballs serà fins al 30 de novembre de 2018. La persona o l’equip guanyador es farà públic el dia 13 de desembre a través de les xarxes socials de la Ciutat de les Arts i les Ciències (Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn) i la web www.20añosdesueños.com

Con estes accions, la Ciutat de les Arts i les Ciències rendix homenatge al seu primer edifici obert al públic, inaugurat en 1998, i que compta amb una coberta ovoide de més de 100 metres de longitud, que alberga en el seu interior la gran esfera que constituïx la sala de projeccions convertida en el cine més gran d’Espanya.