La Ciudad de las Artes celebra el puente de octubre con descuentos para todos los públicos
Imagen de archivo de la Ciudad de las Artes y las Ciencias de Valencia. / FOTO: Alex Gresbek (Pixabay).
La Ciutat de les Arts i les Ciències se suma a la celebració del 9 d’Octubre. Per a això, CACSA ha posat en marxa una promoció especial de descomptes. Els residents de la Comunitat Valenciana o nascuts en ella podran gaudir d’entrades amb fins al 30% de descompte.

La promoció és vàlida per a visitar el Museu dels Ciències o veure una pel·lícula en l’Hemisfèric. Els descomptes s’aplicaran des del divendres 9 d’octubre fins al dilluns 12 d’octubre, dia que conclourà el pont.

La Ciutat de les Arts presenta per a aquesta tardor una oferta renovada d’oci i cultura. Compta amb l’exposició interactiva ‘Play. Ciència i música’ en el Museu dels Ciències; mentre l’Hemisfèric estrena IMAX ‘Amazon Adventure‘; i l’Oceanogràfic l’exposició ‘SOS Tiburones’ i el film de la BBC ‘Shark: Una experiencia en 4D’, amb un preu especial de 2 euros durant tot el mes d’octubre.

L’OCEANOGRÀFIC TAMBÉ TÉ PROMOCIÓ

El Oceanogràfic ha llançat una promoció especial d’entrades que inclou descomptes del 30% i el 20%. En concret, per a el 9 d’octubre la tarifa es reduirà un 30% per als visitants de la Comunitat Valenciana. Per a això s’haurà de presentar en l’accés al recinte la documentació acreditativa com el DNI o certificat d’empadronament. Per a els dies del 10 a 12 d’octubre s’ha establit un descompte del 20% per a tots els visitants. Aquesta rebaixa serà igual per a tots, siga com siga el seu lloc d’origen o residència.