El Circuit de la Dipu va tancar la seua vintena edició a Xirivella

El Circuit de la Dipu va tancar la seua vintena edició amb la Mitja Marató de Xirivella, que va reunir a un total de 783 participants en el calorós matí del diumenge 5 de novembre.

circuito de la dipu

El Circuit de la Dipu va tancar la seua vintena edició amb la Mitja Marató de Xirivella, que va reunir a un total de 783 participants en el calorós matí del diumenge 5 de novembre.

Hicham Ettaichmi va ser el vencedor absolut de la prova. L’atleta de Gaes aconseguia d’esta manera el seu segon triomf consecutiu en el Circuit, consolidant la tercera posició absoluta i segona de la seua categoria senior. Els dos primers classificats de la general del Circuit: Hassane Aouchar i Ouais Zitane, no van estar presents a Xirivella.

Junt amb Ettaichmi en el podium de l’última carrera del Circuit van comparéixer Khalifa Zarhnoun de l’Orero Paterna Runners i Luis Félix Martínez, que es va anotar al mateix temps el triomf de la categoria Veterans A. En Veterans B va guanyar l’atleta del Correores de Buñol, Ramón Ginés. Pablo Briones del Never Stop Running va ser el millor promesa, Carlos Domene va guanyar en júniors i la victòria de la categoria Veterans C se la va portar Roque Ruiz de Galápagos.

En dones el triomf va ser per a Mª José Cano que amb esta victòria certificava la seua segona posició en la general absoluta del Circuit per darrere de Fátima Ayachi que no va participar a Xirivella. La segona posició se la va anotar Yoana García qui a més va ser la millor de la categoria Veterana A. En Veteranes B va guanyar la de sempre: Mª Antonia Serrano Jareño i és que amb este triomf l’atleta del Runners Ciutat de València completava les 12 victòries en la seua categoría del Circuit. Raquel Dolz de la Rabosa va ser la millor promesa a Xirivella i es queda a només un punt en la general de la vencedora en este grup d’edat: l’atleta del Càrnicas Serrano Geles Gimeno. En júniors la vencedora va ser Yasmina Martín.

Després de les dotze proves disputades finalment 447 corredors han aconseguit completar el Circuit de la Dipu en la seua vintena edició, amb un 24,7% de participants femenines, fregant l’objectiu del 25% que s’havia marcat la Diputació de València a l’inici de la temporada. El Circuit de la Dipu conclourà el pròxim 24 de novembre amb la Gala d’entrega de premis que enguany tindrà lloc en l’Oceanogràfic de València, gala a què estaran invitats tots els atletes premiats en les distintes categories.