Arriba el bon temps a València, i és perfecte per a gaudir en família d’una bona ruta amb bicicleta per alguns dels racons més bonics i especials de la nostra província. Prepara l’esmorzar o el berenar, les botelles d’aigua, el casc i gaudeix de les millors rutes que et proposem.

Passejar prop de l’Albufera, ruta ciclista per la platja de la Malvarrossa i Port- Saplaya, o gaudint de l’horta valenciana veient vesprejar entre tarongers, sense oblidar-nos del Parc Fluvial del Túria.

Ruta per L´ Albufera de València

Aquesta ruta que es troba molt prop de la ciutat de València ens acosta a aquest meravellós Parc Natural , en la qual gaudiràs de magnífiques vistes, pedalant entre camps d’arròs fins a arribar a la llacuna de l’Albufera. És una ruta molt senzilla i totalment plana, per la qual cosa és totalment recomanable per a realitzar-la amb xiquets. La ruta, marcada pel carril bici, inicia molt prop de l´Oceanogràfic, al final del Riu Túria i finalitza en arribar al Saler, encara que es pot escurçar, canviant el punt de partida o d’arribada. Eixint de Pinedo voràs la part comercial del port de València i les enormes platges, fins a arribar a la devesa del Saler, un preciós bosc mediterrani de pins amb les seues dunes.

Una Vía Verda entre Tarongers i barraques

És una de les vies verdes més transitades d’Espanya a través de l’horta de València. La ruta s’inicia en la rotonda de la Universitat Politècnica, i arriba fins a Puçol a través d’una xarxa de carrils bici. No té dificultat, és tranquil·la i està molt ben senyalitzada, i permet conèixer la zona nord de València, l´ Horta Nord, gaudint de séquies centenàries, barraques valencianes, camps de xufa

Ruta per les platges

Gràcies a la ruta gaudiràs de les vistes de les millors platges de València (Patacona i Malva-rosa). Aquesta ruta que pot començar en el port i pot arribar fins a la vila marinera Port Saplaya, passant per l’Ermita dels Peixets i per la costa d’Alboraia. La ruta va seguint el passeig marítim, per la qual cosa és molt senzilla, i no té cap mena de dificultat, simplement és necessari respectar als vianants que es troben en el passeig.

Descobreix el Parc Fluvial

La ruta comença en el Bioparc i a través d’ella pots arribar fins a la població de Villamarxant. Al llarg del recorregut descobriràs el bosc de ribera i et perdràs amb la bellesa del tram final del riu Túria, a més de creuar ponts de fusta. Si voleu parar a descansar, esmorzar o berenar, hi ha algun parc i zona de descans.

Ruta per el pulmó de la ciutat

La ruta s’inicia a València, enmig del vell llit del riu Túria, entre el Museu de les Ciències, el pont de l’Assut de L’Or i el Passeig de l’Albereda; és una ruta senzilla, a excepció d’unes quantes pendents de no més de 20 metres cadascuna. Al llarg de la ruta, que recorre la ciutat, podràs gaudir de diferents espècies de vegetació, arbres, així com gaudir de diferents edificis emblemàtics com el Palau de la Música, la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Museu Sant Piu V