tomatina

(ALBA SÁEZ).- Ja ha arribat el mes preferit per molts i moltes, el mes de les vacances, dels mil plans. Ací et revelem algunes propostes que pots fer aquest mes d’agost sense la necessitat d’anar-te molt lluny de la Comunitat.

FESTIVALES

Resultado de imagen de medusa sun beach

Qui no s’apunta a viure l’experiència d’un festival? L’època dels festivals encara persisteix en ple agost. Entre ells destaquem el Medusa Sun Beach on la platja de Cullera s’omplirà un altre any més de milers de joves gaudint de la música i dels grups més actuals i del moment. El Rabolagartija, el Rototom o el Mediterrània Festival entre ells són altres idees per a un pla de 10.

TOMATINA DE BUÑOL

agosto

La batalla més èpica mai explicada tots sabem que és la que té com a ingredient principal la tomaca. La Tomatina és un dels esdeveniments estrela de la Comunitat en la qual té lloc a Bunyol. Enguany les tomaques seran el dimecres 28 d’agost. T’atreveixes a empastifar-te de quilos de tomaca?

VAN GOGH ALIVE EXPERIENCE

Resultado de imagen de van gogh alive the experience

Entrem en matèria d’art. L’exposició de Van Gogh està sent un rotund èxit. La seua inauguració va començar el 27 de juliol i les visites han acollit nivells enormes. Fins al 20 d’octubre Van Gogh Alive The Experience acollirà la província de València amb una recreació de les millors obres i imatges de l’holandès.

SOLMARKET

agosto

El Solmarket ha tornat aquest estiu amb la seua cinquena edició, i repeteix escenari a la platja del Puig. Fins al 18 d’agost podràs gaudir de l’esdeveniment que arreplega ambient, música en directe, foodtracks, artesania i les millors novetats perquè tingues una alternativa de planazo.

CALA BLANCA

agostSi t’agrada el mar però estàs avorrit/a de visitar sempre els mateixos llocs, aquesta proposta et pot interessar, i molt! Es tracta d’Alcosseber, situat a la província de Castelló i a una mica més d’una hora de València. Aquesta és una de les seues cales, la cala Blanca a més de les infinites platges que envolten aquest preciós poble valencià.