lluvia

Les pluges tornen a la Comunitat Valenciana. L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu ruixats arribada la tarda del divendres, que poden ser localment forts a l’interior de Castelló i València i dispersos i ocasionals en la resta.

El cel estarà demà poc nuvolós al principi del dia, però augmentarà la nuvolositat durant la jornada. Les temperatures mínimes baixaran i les màximes, seran més baixes a l’interior nord de Castelló i a penes variaran en la resta. A València oscil·larà entre els 12 i els 19 graus.

El vent serà variable fluix predominant la component aquest, amb intervals de nord-est moderat en el litoral d’Alacant i nord-oest moderat a l’interior nord de Castelló.

Segons Aemet, aquest dijous el cel estarà nuvolós, tendint a intervals amb nuvolositat d’evolució diürna i es produiran ruixats a Castelló i València amb tempestes ocasionals.
Les temperatures mínimes no experimentaran canvis significatius i les màximes, en descens, amb màximes de 20 graus i mínimes de 13 en la capital del Túria.

El vent del nord-est moderat en el litoral d’Alacant, i variable fluix amb predomini de la component aquest en la resta.