Molts enganys, maltractament i prostitució. Esta és la història de ‘Chicas nuevas 24 horas’, un documental en el que es narra la història real de diverses dones i xiquetes portades a Espanya com a víctimes de l’esclavitud sexual.

La Diputació de València, en la seua línia de sensibilitzar i treballar en pro d’una igualtat de gènere real, ha apostat per la projecció d’esta cinta que posa el focus en el negoci que genera la compra i venda d’éssers humans.

Una de les qüestions que més preocupa en la corporació provincial és l’assistència dels joves a prostíbuls i l’increment del consum de pornografia per part de menors. Per açò, des de l’àrea d’Igualtat se cerca conscienciar sobre esta xacra social que atempta contra la llibertat de milers de dones de tot el món, l’anomenada esclavitud del segle XXI.

A més d’esta iniciativa, la Diputació de València ja ha anunciat l’organització de tallers sobre esta problemàtica cara al Dia de la Dona el 8 de març. En ells es tractarà de sensibilitzar als ciutadans de la necessitat de denunciar als usuaris de la prostitució per a aconseguir eradicar un negoci que atempta contra la llibertat de milions de dones.

http://7televalencia.com/diputacion-redes-prostitucion/