Els Rodalies exprés podrien arribar a València amb el Corredor Mediterrani

El comissionat de la infraestructura reivindica este servei de transport per a millorar la connexió ferroviària de la ciutat.

13
cercanías

Josep Vicent Boira, comissionat del Govern per al Corredor Mediterrani, ha defensat gui en el ‘Fórum Europa. Tribuna Mediterránea’ la possibilitat d’explorar altres models ferroviaris inexistents a Espanya que pogueren actuar com a infraestructures per a rodalies interurbans o autopistes ferroviàries destinades al transport de mercaderies.

Boira ha assegurat que el Corredor Mediterrani no s’oposa als trens de rodalies i ha defensat que una millora ferroviària suposaria una millora en aquests serveis. “No podria el Corredor Mediterrani representar aquests serveis de rodalies exprés o interurbanes? Per a mi, això també és corredor”, ha remarcat.

A més, ha assenyalat que la doble plataforma i el túnel pasante a València seran claus en l’alliberament de les vies ajudant així a agilitar el trànsit d’aquests trens usats diàriament per centenars de valencians.

Respecte als Pressupostos de l’Estat, Boira ha destacat que fan falta uns nous ja que en cas contrari l’oficina del Corredor tindria “molt treball” i ha reconegut que els Pressupostos requereixen d’un projecte previ o en cas contrari no es pot fer res.

El movimiento #QuieroCorredor, Medalla de Oro de la Ciudad de Valencia