Cavadas opera a un dels supervivents de l’atropellament ciclista de Xàbia

El ciclista continuava utilitzant crosses any i mig després de l'accident per un problema en la soldadura del fèmur.

17
Cavadas

Han passat dènou mesos des que es produïra l’atropellament d’Oliva a sis ciclistes integrants de la secció de triatló Tri-Llebeig de Xàbia, tres d’ells morts en l’accident, dos ferits durant el sinistre i un que va poder salvar-se en saltar a la cuneta.

Ara un d’aquests supervivents, Scott Gordon, ha passat pel quiròfan del doctor Pedro Cavadas ja que en any i mig s’havia sotmès a cinc operacions sense aconseguir llevar-se les crosses a causa d’un problema de la cama esquerra, tal com ha informat el diari El Levante.

Pel que sembla esta intervenció va tindre lloc la setmana passada en la Unitat de Microcirugía de l’Hospital de Manises, una operació que Gordon volia realitzar-se en mans de “el millor”, segons arrepleguen les declaracions, assegurant que es tracta de “un excel·lent metge i una magnífica persona”.

El ciclista torna hui a Xàbia on iniciarà la rehabilitació corresponent per a tornar a caminar sense l’ús de crosses ja que el seu somni és tornar a realitzar esport i poder competir.

El segon supervivent també passarà per quiròfan

Andrés Contreras és l’altre jove de l’escamot que va sobreviure a l’accident encara que hui dia continua amb intervencions i haurà de passar per quiròfan per a operar-se la ròtula del genoll. A més, encara que Contreras s’ha recuperat de la lesió en la tíbia dreta que finalment ha soldat té com a seqüela una epilèpsia focal.

La causant d’este accident va ser una conductora que va donar positiu en el control d’alcohol i drogues. Actualment està en llibertat provisional fins que es fixe la data del judici i s’obtinguen els informes forenses dels ferits amb l’avaluació de les lesions.

Rafa, el primer hombre de Valencia que cambia de sexo en una única operación