En les últimes setmanes els accidents a ciclistes estan sent desafortunadament notícia. L’atropellament múltiple a Oliva és un dels més sagnants dels últims dies. Ahir eixia de la UCI l’últim ciclista ingressat i hui mateix s’ha produït un atropellament a un ciclista en la Ronda Nord de València. Tràfic treballa per a reduir estes xifres.

Quines mesures s’estan plantejant des de Tràfic? El ministeri de l’Interior estudiarà l’engegada de 154 mesures a curt i mig termini per a reduir la sinistralitat en diverses àrees temàtiques. Així ho ha anunciat el ministre d’Interior, Juan Ignacio Zoído.

Un dels principals col·lectius sobre els quals s’ha posat la lupa és amb els novells. Es planteja més restriccions abans de tenir definitivament el permís de conduir.

Fa uns dies, milers d’afeccionats al ciclisme, penyes ciclistes i famílies senceres van omplir els carrers del centre de València en una manifestació amb bici. Volien reclamar majors mesures de protecció amb la finalitat d’evitar fatals atropellaments.