El nadal ja estan ací i amb elles arriben unes dates on els menjars són les autèntiques protagonistes. Triomfar amb un plat ja no només depèn de la qualitat dels productes i de la mà de l’amfitrió, també influix la beguda amb la que acompanyem estos aliments.

El maridatge és una clau fonamental d’estes dates que ha de tenir-se en compte a l’hora de confeccionar els nostres menús de Nadal. Per açò, el director general de Bodegas Murviedro té clar quin és la beguda estrela de l’època: el cava.

La gran diversitat de caves que es comercialitzen a Espanya permet que esta beguda conjugue a la perfecció amb quasi qualsevol tipus d’aliment. A més del cava, el vi seguix sent una de les begudes estrela del Nadal. Un producte pel que Bodegas Murviedro continua apostant però ara amb una novetat molt lligada al respecte de la terra.

Als vins ecològics se li va a sumar un nou realitzat amb tècniques del Celler Urbà de Requena. I encara que per a este nadal no es podrà degustar, serà en el mes de març quan comence la comercialització d’esta nova selecció especial de Bodegas Murviedro.