Situar Catarroja com a ciutat referent de la cultura és l’objectiu de la Setmana Cultural impulsada des del consistori municipal. Per a açò, l’Ajuntament de la localitat ha programat una sèrie d’activitats artístiques entre la que destaca una mostra de pintura destinada a tots els amants de l’art.

D’eixes huit obres exposades només una d’elles aconseguirà obtenir el primer premi Milagros Mir mentres dos s’alçaran amb els esments d’honor. Tota una aposta que posa en valor l’art local de Catarroja tal i com explica l’alcalde del municipi.

A eixa completa agenda d’activitats se li sumisca una mostra de poesia, diverses conferències i un recital de teatre. A més, no cal oblidar les novetats que esta edició s’han introduït per part del consistori que dirigix Jesús Monzó.

La diversitat cultural de Catarroja queda així de visible durant tota esta Setmana de la Cultura. Una bonica forma de situar al municipi valencià com a referent de l’art no solament a nivell comarcal sinó també a nivell autonòmic i nacional.