Catalá es compromet al fet que l’Educació Infantil siga totalment gratuïta

La candidata del PP a l'alcaldia de València proposa la universalitat del xec d'Educació Infantil “perquè a València l'escolarització de xiquets de 0 a 3 anys siga totalment gratuïta”

Educació gratuïta per a tots els xiquets de València de 0 a 3 anys. Aquesta és la mesura més important en matèria d’educació de la candidata del PP a l’Alcaldia de València, María José Catalá, que hui ha presentat als representants del sector educatiu de la ciutat les seues propostes.

Catalá ha anunciat que destinarà 35 milions a implantar la universalitat del xec d’educació infantil i ha destacat la importància de la conciliació laboral.

La candidata popular ha assegurat que si és elegida alcaldessa implantarà el districte únic educatiu perquè es respecte la llibertat dels pares en l’elecció del col·legi dels seus fills.

Catalá ha explicat que València compta amb una bona xarxa de més de 100 Escoles Infantils que puga donar cobertura als 18.000 xiquets de 0 a 3 anys que hi ha a la ciutat i ha afirmat que exigirà a la Generalitat que reprenga les competències de construcció de col·legis.