ballet

La plaça de la Verge de València acull hui, divendres 3 de gener, la projecció en Pantalla Gegant de l’espectacle del del Royal Opera House de Londres: ‘El Cascanueces’.

Comerços del centre històric, en col·laboració amb la distribuïdora Versió Digital i l’Associació Espanyola contra el Càncer, porten hui a partir de les 18.00 hores, a la plaça de la Verge,aquesta projecció benèfica amb l’objectiu de recaptar fons benèfics que aniran destinats a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

Aquest esdeveniment que està dirigit a tots els públics, té a més de fi solidària, un caràcter didàctic, ja que,  pretén acostar al públic familiar un contingut cultural «de primer nivell» com és el ballet : ‘El Cascanueces’ de Tchaikovsky, en una producció de 2016 del Royal Opera House, interpretat a càrrec del Royal Ballet amb un disseny d’escena replet de fantasia.

La Nit de Nadal, Herr Drosselmeyer el mag trasllada a la jove Clara a una aventura de fantasia en la qual el temps es per a, la sala d’estar familiar es converteix en un gran camp de batalla, i un màgic viatge els porta des de la terra dels flocs de neu a la dels dolços, detalla l’organització de comerciants en un comunicat.

La brillant partitura de Tchaikovsky, els preciosos i festius dissenys d’escenari i la dansa captivadora del Royal Ballet, que inclou un ‘pas de deux’ exquisit entre la fada de sucre i el seu príncep, converteixen a aquesta versió del trencanous en una experiència «obligatòria» per a nadal.

Compra les teues entrades, gaudeix del ballet i col·labora amb la AECC

Les entrades estan disponibles en la caseta de Comerços del Centre situada en la Pista de Gel de la Plaça de l’Ajuntament de València.

Però també poden adquirir-se a través de la pàgina web, i recorda que aniran destinades íntegrament a l’Associació Espanyola contra el Càncer.