CRISTINA CORREDERA. Ja sonen les campanes del Nadal, la ciutat es vesteix de gala per a celebrar aquesta festa, els pesebres, els arbres, i les nadales són els protagonistes de la ciutat. A casa, no poden faltar els dolços típics, els preparatius per als menjars familiars , o els adorns per a l’arbre.

Tot això posa el focus sobre el comerç local, que ho viu en primera persona. Proximitat, qualitat i confiança són alguns dels atributs que l’est tipus de negoci aporta al client com a valor afegit en l’experiència de compra.

 

D’altra banda, la compra online és un factor protagonista en els hàbits de consum del segle XXI. Molts dels comerços locals ja han reinventat els seus negocis seguint aquesta tendència, no obstant això, continuen defensant la qualitat en el tracte directe amb el client com a factor diferencial davant la competència.

La zona comercial del centre històric de València conforma el major centre comercial obert de la Comunitat Valenciana, i sens dubte,  deixa una oferta d’alta qualitat per a aquest Nadal.