Les carretilles són cosa de dones. Walker’s Dons és la primera divisió de carretilles de logística conduïda exclusivament per dones que s’ha presentat hui amb motiu del Dia de la Dona Treballadora.

Una iniciativa posada en marxa per Pepa Torres, propietària de la companyia Walker’s, amb l’objectiu de feminitzar un sector altament masculinitzat.

Vint-i-cinc dones treballen des de fa unes setmanes com carretilleres en un dels centres amb els quals compta la companyia a Almussafes.

Una idea que va sorgir a l’octubre, quan Ford va assignar a la firma nous serveis de descàrrega de material europeu i dels Estats Units. Des de Ford Almussafes aplaudeixen la iniciativa d’aquesta empresa que els proveeix de material.

Walker’s contracta a dones en risc d’exclusió social o víctimes de violència de gènere i aposta pel compromís social. L’any passat la companyia va rebre el premi Empresa Socialment Compromesa de Cámara València amb el qual es va reconéixer la presència de treballadors amb discapacitat.

Valencia en huelga por el 8M: guía completa de actividades en el Día de la Mujer