Tormo
La Rancing Weekend en su paso por MotorLand Aragón.

El Circuit Ricardo Tormo celebra els dies 22 i 23 de juny la tercera cita del Racing Weekend, el nou certamen impulsat per la Real Federació Espanyola d’Automobilisme que inclou proves del Campionat d’Espanya de Fórmula 4, el Campionat d’Espanya de Turismes i del Campionat d’Espanya de Resistència i de GT en dos dies d’acció amb entrada lliure per a tots els afeccionats (consultar horari complet).

Com és habitual, els pilots del CET-RACE disputaran dos sessions d’entrenaments lliures de mitja hora el dissabte, abans d’abordar la qualificació el mateix dia, de trenta minuts. Les dos carreres de 35 minuts es disputen el diumenge, i es retransmetran enterament a través de la plataforma de LaLiga Sports en streaming, igual que totes les carreres que es disputen en el Racing Weekend.

El Racing Weekend ofereix un moment molt especial per a l’afició, com és el passeig de boxs que s’organitza el diumenge (13h20). És el moment ideal per a conèixer als pilots participants, i admirar les seues muntures, i tota la bullícia de treball en els garatges. A més de portar-se a casa un autògraf i material de promoció.

En el paddock, i simultàniament a les carreres, el públic que acudisca a Cheste també podrà gaudir d’un passeig per l’exposició de la gamma més nova de Ford, o pujar a bord del Clio d’EasyDrift per a viure experimentar en directe la tècnica del derrapaje des del seient del copilot.