Nova cita del Circuit Divina Pastora: horari i recorregut de la Carrera José Antonio Redolat

Els atletes participants recorreran 5 quilòmetres des de l'Avinguda del Músic Mestre Rodrigo fins a les pistes d'atletisme de l'Estadi del Túria

carrera

Nova cita el diumenge 14 d’abril amb el XV Circuit Divina Pastora de Carreras Populares, un matí en la qual l’atletisme popular mana als carrers de València i plena de corredors les pistes d’atletisme de l’estadi del Túria.

L’eixida de la VI Carrera José Antonio Redolat és a les 09.00 hores per als atletes preferents A, B, C i D i a les 09.05 h. la resta de participants des de l’Avinguda del Músic Mestre Rodrigo, 14 (cantonada amb Carrer Marquès de Sant Joan) i recorreran una distància de 5.075m. Els últims metres discorreran pel Jardí del Túria fins a finalitzar en les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria.

També es compta amb les categories infantils per a xiquets que, com fan, se celebraran després de la prova regna. Una nova oportunitat perquè els corredors i corredores de la ciutat donen el millor de si mateixos i córreguen al costat d’un dels grans atletes valencians: José Antonio Redolat.

El Jardín del Turia albergará clases de deporte gratuitas durante tres jornadas

Mercados de València: bueno, bonito y barato