Començar a córrer és una cosa que requerix temps i esforç, sobretot si el que se cerca és aconseguir competir en una de les majors cites esportives com és la Marató de València Trinidad Alfonso. En 7 Televalencia sabem que són molts els corredors que viuran este esdeveniment per primera vegada com és el cas d’Ignacio Cebrián. Han passat nou anys des que este valencià participara en la seua desena marató. No obstant açò, Ignacio Cebrián ha tornat a entrenar per a no faltar a la cita del 19 de novembre.

Durant 12 setmanes, Cebrián ha acudit quasi diàriament al llit del riu per a practicar la carrera. Uns entrenaments que ha acompanyat d’exercicis de força en el seu gimnàs habitual amb dos sessions setmanals. Estos entrenaments, sumats a la seua desena de maratons, ho convertixen en tot un expert a l’hora de donar consells als més amateurs.

Per a Ignacio el més important a l’hora d’afrontar una marató és constància i esforç. Dos elements que seran fonamentals per als corredors que este diumenge disputen la Marató de València.