BIOPARC Valencia organitza la 7a edició de la CARRERA EN RAMAT. Una prova lúdic-recreativa dirigida a la família i amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar sobre un estil de vida saludable i la necessitat de conservar i protegir la naturalesa.

Els beneficis de la carrera aniran destinats al projecte #AcogeUnPajarito a través de la Fundació BIOPARC.

La 7a Carrera en Manada se celebrarà el pròxim dia 24 de novembre de 2019, a les 9:00h amb eixida al Parc de Capçalera i meta en la plaça exterior de BIOPARC (consulta recorreguts i reglament).

Aquesta carrera està pensada per a tots els públics i es pot realitzar  individualment, en família o en grup.

El recorregut de la carrera és de 5.000 metres aproximadament i transcorre en tot moment per zones naturals: jardins de l’antic llit del riu Túria, parc de Capçalera de València i pels vials de l’interior de Bioparc València, al costat de les zones que recreen la Sabana Africana i l’Illa de Madagascar.

Tenint en compte el caràcter familiar de la carrera i ateses les capacitats dels més xicotets, per a aquells que no desitgen completar la distància total establida per a la carrera, està habilitat un recorregut d’iniciació més curt, de 2.000 metres aproximadament. Aquells que opten per aquesta modalitat podran accedir també a la part del recorregut que es desenvolupa a l’interior de Bioparc València, al costat de la Sabana Africana i l’Illa de Madagascar.

Per a la categoria Individual Masculina i Femenina  el preu és de 6€ per persona inscrita.

Y en la categoría ramat, el preu és de 5€ per persona inscrita. Les condicions per a poder inscriure’s en aquesta categoria són: grup format com a mínim per 3 persones i com a màxim per 5 persones, i han d’entrar junts en la meta almenys 3 membres de la manada.en el moment de la recollida de dorsals és imprescindible aportar les dades personals (nom, cognoms i DNI) de la persona que va inscriure al RAMAT.

En el cas de no voler acudir a la carrera però sí que participar en l’associació, es pot realitzar un donatiu de 6€ amb el dorsal 0.

Les inscripcions es poden efectuar online fins al 20 de novembre a les 22.00 hores en la website de Bioparc: www.bioparcvalencia.es o de manera presencial des del 14 d’octubre fins al 20 de novembre en la planta d’esports dels següents centres d’El Corte Inglés de Pintor Sorolla (5a planta, Avinguda de França (5a planta) o Nou Centre (5a planta – edif. Moda).