Ja està obert el termini d’inscripcions per a “Expedició África”, la proposta d’oci formatiu per a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys de BIOPARC que ofereix l’oportunitat única d’estar en contacte directe amb la naturalesa més salvatge. A més, aquesta ja clàssica escola de vacances permet aprendre no solament sobre els animals i el seu hàbitat, sinó també es posa l’accent en la vital importància de la conservació del medi ambient.

Un Nadal més, l’oferta educativa de BIOPARC València proposa activitats que incorporen el lúdic per a les vacances dels més joves de la casa. Els dies 23, 26, 27 i 30 de desembre de 2019 i 2 i 3 de gener de 2020 de la mà d’educadors i cuidadors es convertiran en “cuidadors per un dia” i descobriran les curiositats de cada espècie animal, ajudaran a condicionar les instal·lacions i prepararan les seues dietes, estudiaran el seu comportament, col·laboraran en la ruta d’enriquiment ambiental… per a descobrir quin és el principal objectiu de BIOPARC: “la conservació dels ecosistemes i dels animals que formen part d’ells”. Un curs complet amb jocs, yincanes i manualitats perquè els més xicotets aprenguen a conservar la naturalesa.

Cada dia està dedicat a una espècie diferent per a  poder triar entre ser expert en Águiles (dia 23), Rinoceronts (dia 26), Potamoqueros (dia 27), Hipopòtams (dia 30) Cocodrils (dia 2) i Suricatos (dia 3). La jornada s’inicia a les 9h i finalitza a les 17h. i al final del dia, quan s’acaben les activitats, els participants rebran el seu diploma que els acredita com a “Experts en animals”.

Les inscripcions es realitzen en www.bioparcvalencia.es triant el/els dies que es vulga fer el curs. El preu d’un dia és de 45€ incloent activitats, materials, esmorzar i menjar en BIOPARC. Existeixen descomptes per a les famílies nombroses, monoparentals i per a les persones que tenen i també s’ofereix servei de guarderia a partir de les 8:30h.

Tots els inscrits que realitzen més d’un curs rebran gratis la seua Passada Anual B!infantil per a continuar gaudint de BIOPARC tot un any.

BIOPARC té el compromís de conscienciar per a la preservació del medi ambient a través de l’experiència de la visita i les activitats que es desenvolupen al parc i, de forma especial, aquelles destinades als més joves com és la seua oferta escolar i la seua escola de vacances Expedició Àfrica on, a més de gaudir d’una aventura, aprenen jugant sobre biologia i zoologia i la importància de preservar el nostre planeta.