mujer
Corredora de la 10K Fem 2018 en el puente de las Gárgolas.

orna la carrera 10KFem 2019 – Dia de la Dona… Esportista!. Esta prova de categoria femenina se celebra per quint any consecutiu i busca superar el cens de més de 2.000 dones registrat el passat 2018.

La 10KFem és una carrera pionera en la seua distància a nivell nacional per commemorar el Dia Internacional de la Dona des de l’àmbit esportiu. Així, esta data assenyalada s’aprofita per a promoure la pràctica de l’esport entre les dones i posar en valor el treball de les esportistes.

El recorregut de la Carrera 10KFem comprèn les principals vies del centre de la ciutat, com l’Avinguda d’Aragó i el Carrer Colón. Així mateix, passa per alguns dels punts més emblemàtics de València, este és el cas de la Porta del Mar, la Plaça de l’Ajuntament, l’Estació del Nord, el pont del Regne (comunament conegut com a pont de les Gàrgoles) o l’estadi de Mestalla, entre altres.

D’altra banda, a causa de la bona acollida collida en les anteriors edicions, l’organització de la 10KFem ha decidit repetir els entrenaments oferits per Nosotras Deportistas junt amb les atletes del Club Atletismo Serrano. Estes sessions, que són gratuïtes per a les inscrites, perseguixen que les dones debutants s’enfronten amb garanties a la seua primera carrera de 10.000 metres, així com que les corredores amb experiència milloren les seues marques personals.

La Carrera 10KFem – Dia de la Dona…Esportista! És una carrera popular de categoria femenina organitzada per Nosotras Deportistas, amb el suport de la Diputació de València, l’Ajuntament de València i la col·laboració de diverses entitats públiques i privades. A més, com ve sent habitual també compta amb soci solidari, que enguany és Casa Caridad, nom amb què es coneix a l’Associació Valenciana de Caridad, institució pionera a donar resposta a les necessitats dels més desfavorits.

Arranca la remodelación de la nueva zona ajardinada entre Blasco Ibáñez y la calle Bélgica

Un megatúnel submarino conectaría Valencia y Sagunto en 2025