carrera
Participantes de la 10K FEM 2018 en el Paseo de la Alameda.

Ja estan obertes les inscripcions per a participar en la cinquena edició de la 10KFem Dia de la Dona Esportista!, que tindrà lloc a València el pròxim 3 de març en el marc del Dia Internacional de la Dona, amb l’organització de Nosaltres Esportistes i el patrocini d’El Corte Inglés. Esta és la primera carrera de 10 quilòmetres exclusivament de categoria femenina d’Espanya.

De nou enguany, el recorregut serà íntegrament urbà, amb eixida i meta en el Passeig de l’Albereda i un traçat que inclou llocs tan emblemàtics com el carrer Colón, la Plaça de l’Ajuntament i el carrer de les Barques-Pintor Sorolla. Aquest recorregut permet ampliar el nombre de participants amb l’expectativa posada a superar les 2.000 corredores.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 26 de febrer en les plantes d’esports dels centres d’El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Nou Centre i Avinguda de França i tindran un preu promocional de 10€ fins al diumenge 10 de febrer.

L’organització ofereix a totes les inscrites sessions d’entrenament els dissabtes al matí en les pistes d’atletisme del llit del riu. A més, totes les participants rebran un val descompte per a realitzar compres en la planta d’Esports d’El Corte Inglés. També les inscrites podran participar, a través de les xarxes socials de la carrera, en el sorteig de targetes regale d’El Corte Inglés, principal patrocinador de la prova.

Nova samarreta que lluiran les participants de la Carrera 10K FEM.

Xarrada de Nutrició

El dijous 7 de febrer a les 19 hores, a la Sala d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Colón, tindrà lloc la xarrada de nutrició “L’alimentació saludable, un pilar molt important en la dona esportista” impartida per Carolina Navarrete, especialitzada en nutrició esportiva. La xarrada està organitzada per Nosaltres Esportistes donada la importància d’una bona nutrició en la preparació de qualsevol carrera.

Aportació solidària Casa Caridad

El vessant solidari de la carrera donarà protagonisme enguany a l’ONG del Poble Valencià, Casa Caridad de València, que ajuda l’atenció de persones sense llar i en risc d’exclusió social i treballa amb un objectiu: oferir solucions duradores per a integrar a les persones en la societat.

Harry Potter llegará a los escenarios valencianos en forma de parodia

Valencia luce una nueva escultura junto al Puente de Monteolivete