Carmen Maura

L’actriu Carmen Maura acompanyada per l’actor Félix Gómez arriben al teatre Olympia de València amb l’obra ‘L’a Golondrina’.

Què és el que ens fa humans? De totes les coses que som i fem, què creus que és allò que realment defineix la nostra humanitat? Per a Amelia, una mare ferida en el més profund de la seua ànima, la resposta està en el dolor. El que realment ens fa humans és la capacitat de sentir com a propi el dolor dels altres. #Això és el que ens diferencia de les bèsties.

L’obra reuneix a dos personatges, Amelia (Carmen Maura) i Ramón (Félix Gómez). La primera, una severa professora de cant, rep a la seua casa a Ramón, qui desitja millorar la seua tècnica vocal per a cantar en el memorial de la seua mare morta recentment. La cançó triada té un significat especial per a ell i, pel que sembla, també per a la dona. Ara tenen dos camins davant si: poden triar odiar-se o caminar junts. Tots ens enfrontem a la mateixa cruïlla: odi o amor. El nostre món depèn de la direcció que prenguem.

L’Oroneta estarà en cartell fins al diumenge 4 de novembre en el teatre Olympia de València.