Carmen

L’actriu espanyola Carmen Machi arreplegarà el Premi Especial del Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna dissabte 19 d’octubre de 2019 en la Gala que se celebrarà en el Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna. Un reconeixement que abans han rebut Nacho Fresneda, Emma Suárez i Hugo Silva, en anteriors edicions del certamen.

L’actriu espanyola, que va començar fent teatre als 17 anys, va adquirir notable fama per les seues aparicions en ‘Siete vidas’ i ‘Aída’, sèries de televisió que fregaven els 6 milions d’espectadors.

Guanyadora d’un Premi Goya en 2014 com a millor interpretació femenina de repartiment per ‘Ocho apellidos vascos’ i d’un Premi Ondas per ‘Aída’, entre molts altres reconeixements, ara sumarà al seu palmarès el Premi Especial del Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna per la seua trajectòria artística i per la seua versatilitat.

Carmen Machi forma part de l’elenc d’actors protagonistes de ‘El Bar’, la pel·lícula dirigida per Álex de la Iglesia que es preestrenó en Kinepolis en el marc del Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna. A més, ha protagonitzat altres dos títols preestrenados en el marc del certamen de la localitat, en concret ‘La Tribu’ i ‘Perdiendo el Este’.