TORRENT

‘TODAS LAS NOCHES DE UN DÍA’ S’ESTRENA EN L’AUDITORI DE TORRENT EL DIVENDES DOS DE NOVEMBRE A LES 20:30 HORES

Envoltat d’urbanitzacions, en algun lloc prop de nosaltres, sobreviu un vell jardí amb el seu hivernacle. Però ha passat molt de temps des que els veïns van veure per última vegada Silvia, l’ama de la casa. Allí només queda Samuel, el jardiner, afanyat a preservar eixe racó oblidat. Todas las noches de un día comença quan la policia acudix a la casa per a intentar descobrir el parador de Silvia. Comença, llavors, un combat entre la vida i els records, entre l’amor i els seus fantasmes.

CATARROJA

PEPA BLASCO ACTUARÀ AL TAC DE CATARROJA EL DISSABTE 10 DE NOVEMBRE A LES 23 HORES.

Jazz, blues, bossa nova, soul, boleros… La cantant Pepa Blasco és una de les veus més populars del món del Jazz de la Comunitat Valenciana, posseïdora d’una veu grata, potent i melodiosa a més d’una simpatia innata que la fa entranyable en escena i fora d’ella.

VALL D’UIXÓ

‘DESCUBRIENDO LA ISLA DEL TESORO’ S’ESTRENA AL AUDITORI DE LA VALL D’UIXÓ EL DIUMENGE 28 D’OCTUBRE A LES 18:30 HORES

Robert és un xiquet malaltís que passa la major part dels seus dies gitat al llit de la seua fastuosa habitació. Els seus companys de classe, animats per l’enveja, decideixen entrar a la seua casa per a aconseguir la seua fantástica col·lecció de medalles just la nit en la que ell no està. Però la seua sorpresa será enorme al descobrir que el jove continua a l’habitació. A partir d’eixe moment, el jove Robert els descobrirà un món de fantasia i el tresor més gran que mai podrien haver imaginat.