València es prepara per a viure una de les nits més màgiques de l’any: la celebració del cap d’any, i de nou els més xicotets de la casa podran gaudir de la celebració.

La Plaça de l’Ajuntament de València acollirà una de les festes que s’ha convertit ja en un referent en tota Espanya.

Les celebracions arrancaren de nou enguany , al migdia ,en la plaça de l’Ajuntament, entre les 11.00 i les 12.30 hores amb la celebració de les campanades per als xiquets i xiquetes valencians.

«D’aquesta manera, València serà la primera ciutat d’Espanya a donar la benvinguda a l’any 2020 amb les primeres 12 campanades del dia 31», va subratllar el regidor de Festes i Cultura Festiva, Pere Fuset.

La celebració comptarà amb animació, pólvora i música per als xiquets

Serà una festa matinal destinada especialment al públic infantil i familiar perquè els xiquets i xiquetes valencians siguen els primers a donar la benvinguda a l’any 2020», va destacar.

Una celebració que comptarà amb espectacles d’animació infantil, i estarà conduïda per la Deejay valenciana Catalina Issis.

La festa infantil inclourà pirotècnia, ballarins, xanquers, pallassos, actrius i actors que interactuaran amb el públic.

La iniciativa va arrancar l’any passat amb gran èxit, i centenars de xiquets i xiquetes valencians, acompanyats dels seus pares, van acudir a la Plaça de l’Ajuntament a festejar l’entrada de l’any.