Les campanadas de València sonrarán dos vegades en Cap d’Any amb una doble sessió festiva

L'Ajuntament celebrarà una festa infantil amb jocs i campanadas a les 12 hores que es repetirà a la nit amb DJs, espectacles de llums i un piromusical.

33
nochevieja

“La festa de Cap d’Any en la plaça de l’Ajuntament ha vingut per a quedar-se i s’ha consolidat perquè ompli un buit que existia en esta ciutat, la qual cosa ha contribuït al fet que es convertira en un clàssic imprescindible en sols quatre anys”, ha assegurat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en la presentació d’esta celebració popular per a acomiadar 2018 i rebre 2019.

Fuset ha destacat que la festa familiar “per a acabar bé l’any i començar-lo encara millor” incorpora enguany dos importants novetats: d’una banda se busca “visibilitzar el paper de la dona també com a DJ”, amb la presència de les DJ valencianesINNMIR i CINNAMON, que ha assistit a la roda de premsa oferida pel regidor de cultura Festiva, Pere Fuset, i la inclusió, per primera vegada en l’oferta municipal, d’una festa infantil de ‘Campanades de Cap d’Any’ per a un públic infantil, que començarà a les 11 hores i acabara a les 12’30 del migdia del 31 de desembre.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, durant la presentació de Nit de Cap d’Any.

A més de campanades de “comiat” de l’any, just a les 12 hores del migdia, la festa infantil inclourà pirotècnia, ballarins, xanquers, pallassos, actrius i actors que interactuaran amb el públic, “i alguna sorpresa més”. També l’actuació de la periodista, escriptora i DJ Susana Monteagudo, amb el seu espectacle Crios & Rolls. Esta festa infantil ocupara l’esplanada central de la plaça de l’Ajuntament.

Respecte a la festa ‘Campanades de Cap d’Any 2018’ per a tot tipus de públic, començarà a partir de les 22’30 hores del dia 31 de desembre i conclourà aproximadament a la 1’45 de la matinada del dia 1 de gener de 2019, “ja que no es tracta de fer-li la competència a les sales privades sinó de ser aliats, ajudar I complementar la seua oferta”. A més de les DJ abans citades i el DJ Boccachico, abans del canvi d’any hi haurà un espectacle multimèdia de llums “en el qual es destacaran els elements arquitectònics de l’Ajuntament”, i un espectacle per a donar una benvinguda piromusical al nou any, només entrar en 2019, a càrrec de la Pirotècnia Vulcano, que es dispararà des de la terrassa i les dos torres laterals de l’edifici municipal, amb una superfície total de 60 metres.

Valencia celebrará el Maratón con un circuito más rápido y servicio de EMT gratuito