L’Horta Sud es tiny de violeta por la igualtat

La Mancomunitat de l'Horta Sud llança una campanya per a visibilitzar els carrers, places i parcs amb nom de dona dels diferents municipis amb motiu del Dia de la Dona

L’Horta Sud s’ha tinyit de violeta per la igualtat. Carrers, places i parcs amb nom de dona llueixen amb el color identificatiu del 8 de març en els diferents municipis de la comarca.

Una campanya ideada per la Mancomunitat de l’Horta Sud, que es suma així a la reivindicació del Dia de la Dona i col.labora amb la conscienciació per la igualtat.

Cada ajuntament ha triat la localizació a pintar del seu municipi i la Mancomunitat ha proporcionat en torn a 350 litres de pintura i el material precisat.

Sota el tema “Som iguals” la campanya té com objectiu visibilitzar els carrers amb nom de dona. Un compromís amb la igualtat de gènere que estarà identificat amb un logotip en cada poble.

“Som Iguals” es suma als punts violeta que la Mancomunitat va proporcionar als municipis de la comarca per a propiciar punts segurs contra la violència masclista.

Las mujeres protagonistas hoy en el Balcón de 7 Televalencia