Després de jornades d’intensa calor, l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) alerta d’un canvi de temps en tota la Comunitat que fins i tot podria deixar demà algun ruixat dispers en el nord de Castelló.

La Comunitat registrarà demà dijous intervals nuvolosos i boira matinal a l’interior; mentre que el vent serà variable fluix, amb intervals de moderat a la tarda. Respecte a les temperatures, les màximes baixaran, de forma més acusada a l’interior. A València capital es preveu màximes de 22 graus.

Previsió dijous 16 de maig (matí):

Previsió dijous 16 de maig (tarda):

Temperatures dijous 16 de maig:

Requena i Ontinyent alcalzarían demà dijous les temperatures més altes en la Comunitat amb 28 i 27 graus de màxima, respectivament. Les mínimes més altes, per part seva, es fixen a Alacant i Orihuela amb 16 graus; mentre que les més baixes a Morella i Ontinyent amb 8 i 9 graus.

Segons Aemet, aquest dimecres el cel estarà buidat o poc nuvolós, amb intervals de núvols baixos a últimes hores en zones de Castelló i València. Les temperatures màximes experimentaran un ascens a l’interior i no variaran en el litoral, amb 24 graus en la capital del Túria. El vent serà variable fluix, tendint a partir del migdia a aquest i nord-est fluix en general, amb intervals de moderat en els litorals de Castelló i València.