Previsió Dimecres

La jornada del dimecres es presenta amb cels buidats en tota la Comunitat. Les temperatures mínimes es mantindran sense grans canvis. Destaquen els 16è de mínima de Morella. En les tres capitals rondaran els termòmetres entre 21 i 23°.

A la vesprada augmentarà la nuvolositat a l’interior de València i Castelló on seran probables ruixats o tempestes ocasionals. Les Temperatures malgrat que descendiran alguna cosa continuaran sent altes superant els 33° en zones de l’interior.

Segons el 112 de la Generalitat Valenciana el risc d’incendis forestals serà alt a la província d’Alacant i Nord de la Comunitat on s’esperen tempestes seques.

Dijous, Divendres i Dissabte

La calor seguirà durant tota la setmana sense donar-nos treva. Per al dijous cels poc nuvolosos creixent núvols d’evolució diürna a la vesprada a l’interior de la meitat nord on no es descarta algun ruixat o tempesta. Temperatures sense grans canvis.

Ja per a l’inici del cap de setmana la calor i l’estabilitat seran els protagonistes . El divendres pujaran de nou les temperatures amb termòmetres per damunt dels 35° en zones de l’interior. El dissabte sense canvis. Cels buidats i temperatures altes.

Setmana molt calorosa

Estem en una setmana molt calorosa a l’interior peninsular i a la vora del Mediterrani. Com és habitual el mes de juliol, les temperatures màximes rondaran els 35 °C en àmplies zones de l’altiplà sud i a l’interior, i fins i tot prelitoral, del terç aquest de la Península.

En aquestes zones també tindrem mínimes tropicals amb registres de 26 o 27 °C.

La calor d’aquests dies arriba avalat per les moltes hores de sol i l’absència de vent deixant migdies sufocants i nits d’insomni en part d’Andalusia, Murcia i Comunitat Valenciana.

Setmana calorosa amb risc de tormentes en Castellón