Calles cortadas en Valencia este domingo por una carrera
Plano de la III Carrera Marta Fernández de Castro.

La tercera edició de la carrera Marta Fernández de Castro tindrà lloc aquest diumenge, dia 13. La competició acollirà a 1.400 participants que eixiran en dues tandes: 700 a les 08.30 hores i altres 700 a les 09.00 hores.

Segons han informat des del Ajuntament de València, els corredors faran el següent recorregut: avinguda de França; carrer Menorca; pont de l’Assut de l’Or; carrer Eduardo Primo Yúfera; carrer de les Moreres; avinguda de l’enginyer Manuel Soto; i carrer Joan Verdeguer fins a arribar a la meta de nou, en l’avinguda de França.

D’altra banda, de 10.00 a 10.20 hores tindran lloc les carreres infantils en la zona de meta, en l’avinguda França, entre els carrers Eivissa i Menorca.

CORTS DE CALLES PER LA CARRERA

El mateix diumenge des de les 05.00 hores fins a les 11.00 hores romandrà tancada la avinguda de França entre els carrers Eivissa i Menorca. El tancament serà en tots dos sentits per al muntatge i desmuntatge de l’eixida i meta. Des del carrer de les Moreres fins a l’avinguda de l’enginyer Manuel Soto, la carrera anirà en sentit contrari al de la circulació, per la qual cosa l’altre sentit quedarà obert al trànsit rodat.

A més, al carrer Joan Verdeguer, entre els carrers Eivissa i Menorca, s’habilitarà un carril. Amb ell es garanteix l’accés al veïnat i propietaris de garatges. Finalment, en la rotonda del carrer Antonio Ferrandis es permetrà la circulació per a realitzar el gir cap a l’avinguda del Professor López Piñero. També s’habilitarà un accés controlat per voluntaris i seguretat en l’entrada i eixida de l’aparcament de l’Oceanogràfic.