Divendres que ve al matí la comissió Per un finançament just ha convocat una cadena humana per a reclamar un finançament just amb motiu del segon aniversari de la primera movilizació massiva organitzada pel col·lectiu.

El 18 de novembre de 2017 va tenir lloc “una manifestació massiva” que va concloure a les torres de Serrans, i aquest serà enguany el punt fins al qual es desplegarà la cadena humana que arrancarà des de la Delegació del Govern. L’acte, que s’iniciarà a les 10:30h d’aquest divendres 22 de novembre, conclourà amb la lectura d’un manifest en la plaça dels Furs.

En commemoració del seu segon aniversari, aquesta comissió vol recordar que la reivindicació d’un finançament just, la condonació del deute històric i unes inversions concordes amb el pes poblacional han de ser ateses “amb urgència” pel pròxim govern.

Amb aquest acte es vol comprometre a tots els partits polítics valencians amb representació en Les Corts perquè vetlen perquè el finançament és una prioritat aquesta legislatura.

La comissió Per un Finançament Just està composta pels sindicats més representatius (CCOO PV i UGT-PV), la patronal CEV i els partits polítics PSPV-PSOE, Compromís, Podem i Ciutadans.