Hallan el cadáver de un hombre en las Casitas Rosa de Valencia
Zona de las Casitas Rosas de Valencia.

El barri de la Malva-rosa viu hui una gran commoció. La Policia Nacional de València ha localitzat un cos sense vida en la zona de les Casetes Rosa. La víctima és un home de 30 anys que ha sigut trobat amb un colp al cap.

Els fets han ocorregut a primera hora del matí d’aquest dijous. Entre les 07.00 i les 08.00 hores els agents s’han trobat amb el mort. Aquest es trobava tirat en el sòl al carrer Sant Joan de Déu. Pel que sembla, tenia el cap recolzat en la vorada i el cos cobert de sang.

Segons han informat des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), fins al lloc del succés s’han traslladat agents del Grup d’Homicidis de la Policia Nacional; la Policia Científica; i dues ambulàncies, una d’elles del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).

L’equip sanitari ha atès a l’home i li han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar. No obstant això, aquest ja havia mort. Des del diari Llevant EMV han avançat que es tractava d’un toxicòman encara que la seua identitat no ha transcendit.

Ara Homicidis investiga les causes de la mort. Els agents tracten d’esclarir si l’home ha mort com a víctima d’una agressió en haver-se localitzat en una zona conflictiva de València; o si bé la seua defunció respon a una defunció accidental per una caiguda i un mal colp en la vorada en el qual ha sigut oposat.