Es confirma que el cadàver d’una dona localitzat este matí pels equips de rescat en les proximitats del Pic de la Peñota, en Cercedilla, és el de Blanca Fernández Ochoa.

Segons les primeres informacions les característiques del cos coincideixen amb les de l’exmedallista i presenta un grau de descomposició de 10 dies. Ha sigut l’equip caní el que ha loclitzat el cadàver.

Este mateix matí la família de l’exesquiadora olímpica Blanca Fernández Ochoa es mostrava esperançada respecte a les labors de cerca que estan desenvolupant més de 300 efectius que treballen en el paratge de les Cercedillas.

El portaveu de la família de Blanca Fernández Ochoa, Adrián Federighi, ha expressat aquest dimecres el seu convenciment que l’exesquiadora, en el moment de la seua desaparició, portava un sac de dormir i aliments, a més d’un tros de formatge que va comprar en un supermercat abans de la seua marxa.

L’únic escenari que contempla la família és que l’exmedallista es desplaçara a la zona per a practicar senderisme. És per això que estan ajudant en les labors de cerca indicant al dispositiu les rutes que Blanca solia fer.

S’incorporen llanxes

En el dispositiu especial de cerca s’ha ampliat amb la incorporació del Grup Especial d’Activitats Subaqüàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil. Uns efectius que s’encarregaran de revisar els embassaments pròxims a la zona on es va trobar el vehicle de l’exesquiadora.

BlancaEls embassaments de Navalmedio i l’embassament Arroyo de la Venda o les Berceas de Cercedilla, seran dues de les zones que seran revisades per aquest equip especialitzat de la Guàrdia Civil.