Cabinas en la playa: así podrían ser las vacaciones de verano en España

Els actes massius serà l’últim a tornar a la normalitat, així de clar han parlat les autoritats referent al desconfinamiento. Concerts, discoteques i estadis de futbol són algunes de les activitats que primer vénen a la ment. No obstant això, a Espanya hi ha una imatge que es repeteix cada estiu: la platja plena de banyistes.

Poc se sap de com serà el retorn a la normalitat i què es podrà fer o què estarà prohibit. Anar a la platja és una de les activitats que més agrada als espanyols durant els mesos estivals. A més, és un gran motor econòmic gràcies als turistes nacionals i internacionals que cerquen gaudir de costes com la valenciana.

Una empresa italiana ha trobat la solució per a evitar que es prohibisca l’accés a les platges. La companyia Nuovaneon ha dissenyat unes mampares que crearien cabines de metracrilato.

UN ESPAI “PRIVAT” PER A TUMBONAS I OMBREL·LES

En elles podrien entrar un parell de persones amb les seues respectives tumbonas i una ombrel·la. Així es compliria el distanciament de seguretat amb la resta de banyistes.

Tal com arreplega el mig italià La Repubblica, la idea és instal·lar aquestes cabines a peu de platja en la mateixa arena. Les seues dimensions series de 4,5 metres per costat amb un accés de metre i mig d’ample.

Segons Claudio Ferrari, propietari de Nuovaneon, la idea va nàixer amb un “doble propòsit”. D’una banda protegir i per un altre reiniciar l’activitat social i econòmica.

A més, assegura que la grandària sempre podria adaptar-se a les diferents platges. “Podem aconseguir qualsevol grandària i forma, ja hem rebut diverses sol·licituds de platges i negocis d’hostaleria”.

Encara que el projecte segueix en fase d’estudi, des de la companyia ja han avançat que tenen diversos encàrrecs. Ara faltaria veure si l’invent convenç a l’hostaleria espanyola i si és factible instal·lar-lo a les platges del país.