Cabify va nàixer en 2011 i a data d’avui s’ha convertit en un dels models de negoci tops en el sector de la mobilitat a nivell internacional.

La clau de l’èxit d’aquesta empresa es basa a oferir una alternativa de mobilitat diferent en la qual preval la qualitat. La filosofia i valors intrínsecs de Cabify giren entorn de l’excel·lència i el més important al fet que tant usuaris com a conductors se senten part de la marca.

Amb el seu últim finançament de 160 milions de dòlars, Cabify ha triplicat la seua base, multiplicat per sis el nombre de viatges realitzats i aconseguint una valoració d’1.400 milions de dòlars. Tot açò acompanyat d’un augment de la seua presència en tot el territori espanyol.

L’èxit que ha generat Cabify ha alçat algunes butllofes, especialment entre els taxistes. El director General de Cabify a Espanya reconeix que hi ha hagut en els últims temps alguns frecs amb el sector però assegura que s’aniran resolent.

L’empresa segueix creixent a passos engegantits. Mariano Silveira ens parlava dels nous reptes que passen per  la innovació tecnològica i l’ampliació de la flota especialment en la ciutat de València. Des de Cabify asseguren que la capital del Túria és un punt molt important que fomentarà el creixement de la marca donada la posició estartégica que el Llevant ocupa a nivell nacional.

Present en més de 30 ciutats, 14 països i capdavanter en el sector en gran part de Latinoamerica, Cabify ha revolucionat el sector de la mobilitat demostrant que és una opció cada vegada més triada pels ciutadans per a moure’s per la ciutat.