Caballer dispararà una mascletà innovadora amb més d’1.200 quilos de pólvora

L'espectacle inundarà de lletres de 35 metres el cel de la Marina de València per a llançar un missatge a tots els amants de les Falles.

La metxa de les Falles s’encendrà este dissabte en la Marina de València. Serà a les 21:00 hores quan este enclavament aculla un espectacle pirotècnic que té molt a dir. I va a fer-ho amb més d’1.200 quilos de pólvora i una sèrie d’innovacions tècniques que seran a càrrec del mestre pirorécnico Ricard Caballer.

La primera mascletà que té alguna cosa a dir-te’ marcarà l’arrencada de les festes i del programa pirotècnic oficial utilitzant la pólvora per a transmetre un missatge clar de suport a totes les comissions falleres. Però la pólvora no serà l’única protagonista del dia i és que la jornada prèvia a La Cridà comptarà amb un ampli programa d’activitats on no faltarà la gastronomia valenciana i música en directe.

Per a facilitar l’accés fins a la Marina, tant Metrovalencia com l’EMT posaran en marxa un servei especial de transport. Des de les 16:00 fins a les 23:30 hores s’incrementaran les freqüències de pas perquè així tots puguen gaudir d’un espectacle únic que conquistarà als amants de la pólvora i de les festes falleres.