Cabalgata Reyes

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, ha anunciat que la temàtica que ambientarà la Cavalcada de Reyes de 2020 serà l’ecologia, el medi ambient i la sostenibilitat. A més, la Junta de Govern Local ha aprovat aquest divendres les bases que regularan la participació en aqueixa celebració, on hi haurà un màxim de set empreses patrocinadores que hauran de col·laborar amb una oferta econòmica d’almenys 1.700 euros, IVA inclòs.

“Volem consolidar la Cavalcada de Reyes com una gran celebració que hem modernitzat en els últims anys per a fer-la més atractiva per al seu públic principal, els xiquets i xiquetes que el pròxim 5 de gener esperaran molt il·lusionats l’arribada dels Reis Mags”, ha explicat Fuset, que ha recordat que totes les persones i carrosses que participen en la cavalcada hauran d’estar tematizadas sobre algun aspecte relacionat amb la temàtica d’enguany.

La cavalcada seguirà el recorregut habitual a partir de les 18 hores del dia 5 de gener des del Passeig de l’Albereda fins a Marquès de Sotelo, passant per Navarro Reverter, General Palanca, General Tovar, Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent i la Plaça de l’Ajuntament.

Un any més, des de la Regidoria de Cultura Festiva s’apunta la necessitat d’evitar llançar els caramels amb força per part de les persones i entitats participants cap al públic, per a evitar possibles ferides, així com tampoc llançar-los prop dels vehicles que desfilen per a evitar que els espectadors envaïsquen la calçada, amb el consegüent perill per als xiquets.