Freddie
El actor Rami Malek como Freddie Mercury en 'Bohemian Rhapsody'.

Són molts els que s’atreveixen a imitar-li, però no hi ha ningú que haja aconseguit estar al seu nivell. Amb este repte per davant, les dos Movistar Store de València (Plaza de l’Ajuntament, 25 i Colón, 31) han programat per a la nit del dijous 6 de juny un tribut molt especial al cantant Freddie Mercury, la seua banda Queen i la pel·lícula que porta el nom de la seua primera cançó Bohemian Rhapsody.

Així, tots els fans que ho desitgen podran convertir-se en Freddie, cantar els seus temes i gaudir d’una programació desenvolupada en exclusiva per a la Shopening Night valenciana.

Un dels plats forts de la nit serà la cerca del Freddie Mercury valencià per al que es tindrà en compte no solament la semblança física sinó també el grau d’extravagància, la presència en l’escenari o la veu. Però a més d’aquest concurs, que comptarà com a jurat a personal de Movistar+, a les botigues es podrà gaudir dels Queen Games, gravar un vídeo en el Radi Ga Ga DJ Set i participar en les promocions Movistar Store en horari de huit de la vesprada a dotze de la nit.

Sorpreses, regals i més

Amb motiu de la Shoppening Night, a més del tribut a Freddie Mercury i la seua banda, Movistar està preparant més sorpreses per als seguidors de la seua música. Així, tot el que s’acoste per a immortalitzar-se al costat del decorat ad hoc de l’esdeveniment, si comparteix en xarxes socials la fotografia i afig l’etiqueta #mamamialetmegotoMovistar, entrarà en un sorteig de dos smartwhatch de Samsung.

Així mateix, les persones que entren a qualsevol de les dos botigues Movistar durant la Shopening Night valenciana podran participar en una ruleta de regals: fongues de mòbil, ventalls o entrades de cinema, són alguns dels obsequis que es lliuraran durant la nit. Tot això estarà ambientat amb una performance musical que representarà la BSO de la pel·lícula Bohemian Rhapsody en escenari Movistar i actors caracteritzats com els integrants de la mítica banda ochentera que estaran animant als fans que s’acosten.