buque

El vaixell almirall de l’Armada, que va arribar a València ahir, estarà obert al públic demà en horari ininterromput de 10 a 17 hores. Per a facilitar l’accés hi haurà un servei d’autobusos que eixirà des de la Comandància Naval.

L’accés al portaviones tindrà un gran control de seguretat, així com en els seus voltants. Els visitants no podran accedir amb grans embalums i també és important informar de la dificultat d’accés d’alguns trams del recorregut per a persones amb mobilitat reduïda.

L’escala a València del vaixell almirall de l’Armada és una parada prèvia a les maniobres BALEAREX-19, que tenen lloc fins el pròxim dia 18 de novembre en aigües del Mar Mediterrani i l’arxipèlag balear. En ell participen més de 1.000 homes i dones entre dotació del vaixell, Força de Desembarcament, Unitat Aèria Embarcada i Estat Major.

Per a què s’utilitza el vaixell almirall de l’Armada?

És un instrument de l’Armada per a garantir la capacitat de resposta i influència global a la disposició del poder polític, en suport a la projecció internacional d’Espanya. És una unitat tecnològicament desenvolupada per a actuar amb garanties d’èxit davant qualsevol escenari.