Denuncian un brote de cucarachas en el hospital La Fe de Valencia

El sindicat CSIF ha alertat de un brot de panderoles en el primer soterrani de la torre H de l’hospital La Fe de València. La central sindical ha remès escrits a la Gerència del centre i al Comitè de Seguretat i Salut Laboral per a actuar amb rapidesa. A més, avisen que la plaga podria transmetre’s a altres torres connectades pel forjat sanitari.

Segons CSIF, aquest brot ha sigut detectat en els banys del primer soterrani. Allí és on se situa l’Escola d’Infermeria; dependències de direcció i administració; espais sindicals i el servei de prevenció. En aquest últim es duu a terme la vacunació al personal sanitari de nova incorporació.

El sindicat assenyala que just davall, en el segon soterrani, està situada una ala de l’aparcament nord. Aquesta es caracteritza per les inundacions constants a causa de les pèrdues d’aigua que brolla per un dels murs, la qual cosa pot provocar la proliferació d’insectes. La central sindical ha demanat en diverses ocasions una intervenció per a evitar les embassades contínues.

A més, CSIF ha sol·licitat a la Gerència per escrit que “adopte mesures que solucionen aquesta situació d’insalubritat”. El sindicat reclama una “urgent fumigació i desinfecció del recinte”. També adverteix de la rapidesa amb la qual podria expandir-se la presència de panderoles a altres torres de La Fe.