La borrasca Gloria es centra en el mar aquest dimecres

L'Agència Estatal de Meteorologia manté activa l'alerta groga per fenòmens costaners en la Comunitat durant la jornada del dimecres

La Comunitat Valenciana romandrà en alerta per fenòmens meteorològics adversos aquest dimecres, concretament s’ha activat l’avís groc per fenòmens costaners, en tota la franja litoral es podrien registrar ones de fins a 3 metres d’altura. Registres que es poden donar en aquesta jornada que res tenen a veure amb els rècords històrics d’aquest dilluns quan la borrasca Gloria va deixar a València ones de més de 8 metres.

Segons les previsions el dimecres serà l’última jornada d’influència de la borrasca Gloria en la Comunitat Valenciana. En aquesta jornada el cel estarà nuvolós amb precipitacions generalitzades en la Comunitat i que aniran remetent al final del dia. Cota de neu entorn de 1300 m.

Temperatures mínimes amb pocs canvis o en descens en el litoral d’Alacant; màximes en lleuger ascens. Vent de component nord feble a Castelló, amb intervals de moderat en la costa; a València i Alacant, vent de nord feble en els litorals i de l’est feble amb intervals de moderat a l’interior.