La Bodega Tofolet ha guanyat el Premi a la Millor Tapa Mediterrània 2017 de la Ruta del Tardeo. El seu “Nacho Valencianot”, un nacho de coca de dacsa amb chile de pisto i embotit d’Ontinyent amb formatge gratinat, ha sigut la tapa millor valorada pel jurat professional de l’esdeveniment format per Manuel Alonso, propietari de “Casa Manolo” (1 Estel Michelin) i Mariano Castellanos, president d’honor d’AMYCE (Associació de maîtres i cambrers d’Espanya).

Els membres del jurat han tingut en compte a l’hora d’emetre el seu veredicte, la presentació, la textura, olors i sabors de la tapa, així com la seua creativitat i els ingredients propis de la dieta mediterrània.

El propietari de “La Bodega de Tofolet”, Cristóbal Lisart ha rebut el premi de mans de David Esquerre, gerent de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, durant la jornada “València Tapes Day” que s’ha celebrat en el CdT amb motiu del Dia Mundial de la Tapa que se celebra el pròxim 15 de juny.

Este premi es va atorgar durant el transcurs d’unes jornades organitzades per Turisme València i l’Agència Valenciana de Turisme on pretenien posar en valor la tapa espanyola al mateix temps que reivindicaven la gastronomia valenciana.